Θεσσαλονίκη: 2310 501 651

Αθήνα: 210 74 86 900

Κύπρος: 00357 2537 6631

Δευτέρα-Παρασκευή

9:00-17:30

Ασθενείς

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΒΙΟΜΕΤ 3i

Περισσότεροι από 1 εκατομμύριο ασθενείς ανά τον κόσμο έχουν βελτιώσει την ποιότητα της ζωής τους με τα εμφυτεύματα της BIOMET 3i

Ιδρύθηκε ως Implant Innovations Inc(“3i”) στις 27 Μαϊου 1987 από τον Δρ Richard Lazzara, περιοδοντολόγο , και τον Keith Beaty, μηχανικό, με την παγκόσμια έδρα της στο Palm Beach Gardens στην Φλόριντα.Η BIOMET 3i είναι αναγνωρισμένη για τις καινοτομίες σε προϊόντα αιχμής με βιολογικό προσανατολισμό. Έχει κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση για την μικροεπιφάνεια OSSEOTITE στα εμφυτεύματα της, η οποία έχει περισσότερα από 15 χρόνια τεκμηριωμένη έρευνα. Το πρώτο εμφύτευμα που κέρδισε την αναγνώριση να χρησιμοποιείται σε ασθενείς υψηλού ρίσκου.

Η BIOMET 3i έχει ηγετική θέση στην οδοντιατρική βιομηχανία για πάνω από 25 χρόνια μέσω της συνεχούς καινοτομίας ,της εκπαίδευσης , της επέκτασης στις αγορές και τις μακροχρόνιες σχέσεις με τις παγκόσμιες οδοντιατρικές σχολές και τις επιστημονικές κοινότητες. Δεσμεύεται να χρησιμοποιεί τις καλύτερες δυνατές μεθόδους σε όλα τα στάδια της έρευνας, της ποιότητας των υλικών, της εργοστασιακής κατασκευής ,αποστείρωσης και παράδοσης στον οδοντίατρο με διαρκή έλεγχο για συνεχή βελτίωση και άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα , η BIOMET 3i θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στο SmileTherapyTM, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, ξεκινώντας από προϊόντα οστικής αναγέννησης, εμφυτεύματα τελευταίας τεχνολογίας, προϊόντα προσθετικής αποκατάστασης με τεχνολογία SureSealTM , με σκοπό να σας προσφέρουμε όμορφα υγιή χαμόγελα, με μακροπρόθεσμα βιολογικά και αισθητικά αποτελέσματα για την απόλυτη ικανοποίηση σας.

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την θεραπεία με εμφυτεύματα BIOMET 3i από τον οδοντίατρό σας.

H αξία ενός χαμόγελου

Το χαμόγελό σας είναι το σημαντικότερο προσόν σας. Αν οτιδήποτε συμβεί στα φυσικά σας δόντια, μπορείτε να συνεχίσετε να ζείτε και να χαμογελάτε με αυτοπεποίθηση χάρη στα εμφυτεύματα της Impladend 3i.Τα εμφυτεύματα αποτελούν μια ασφαλή και ιατρικά αποδεδειγμένη λύση που διαρκεί για πολλά χρόνια για να αντικαταστήσετε τα χαμένα σας δόντια. Η αίσθηση που δίνουν και η μορφή τους μοιάζει πολύ με αυτήν των φυσικών δοντιών και προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη σταθερότητα από άλλες προσθετικές μεθόδους, όπως οι γέφυρες και οι ολικές οδοντοστοιχίες.

Πολλαπλή Αποκατάσταση

Μονήρης αποκατάσταση

Επένθετη επιεμφυτευματική

Ολική αποκατάσταση